Jobb och praktik

мы
РусскийEnglishDeutschالعربية

 

Jobba hos oss på Kommitten

 

Här publicerar vi de lediga tjänster och uppdrag vi har just nu i Stockholm och andra länder. Vi söker även regelbundet praktikanter till vår verksamhet. Kanske är du vår framtida kollega eller praktikant?

Vill du jobba för Kommitten?

Vill du praktisera i andra länder?

Brinner du för rättvisa?

fast anställning

Fast anställning och tillsvidareanställning är faktiskt samma sak. Tillsvidareanställning är i svensk arbetsrättslig terminologi en anställningsform som innebär att anställningsavtalet råder tills vidare, vilket innebär att anställningen inte har något slutdatum.

vikariat

Vikariat är en tidsbegränsad anställning för att ersätta en annan persons frånvaro, vid till exempel semester eller föräldraledighet. Tidsbegränsade anställningsformer regleras precis som tillsvidareanställningar genom Lagen om anställningsskydd, men genom kollektivavtal kan andra regler för tidsbegränsade anställningar förhandlas fram.

projakt

Tillfälliga arbetskontrakt enligt projektet

Provision

Provision är en ersättning som utbetalas i förhållande till uppnådd uppnådda mål.

jobba
praktik
jobba
praktik

Facebook Comments Box

Lämna ett svar