Vår historia

период

06/07/2017 Födelsedag Dagens berättelse och de som är födda på våren
Русский


English


العربية

Kommittén”Öppna internationella dialogen” är en ideell, partipolitiskt och religiöst obunden solidaritetsorganisation med en vision om en rättvis värld. Organisationen har sitt ursprung i bolagsstämman av grundarna av ryska medborgare och medborgare i Syrien och medborgare i Svenska. Detta är berättelsen om skapelsen: Tanken att etablera föreningen föddes i Moskva Och stegen,I fakulteten för ekonomi ,Vid University of vänskapen mellan folken är 2006 /juni 

Människors vänskap Rysslands universitet 2006 /juni

Under 2011 – fram till år 201507/june /2017 Tillkännagivande av införlivande

2.1. Kommitten ”Öppen internationell dialog” vision är en rättvis värld – Är en lokal rörelse för ett starkare FN, förenta Nationerna.. – Är en lokal rörelse för ett starkare FN, förenta Nationerna. – verka för bredast möjliga stöd åt det människa rätt till allmän förklaring om de mänskliga rättigheterna: politiskt genom opinionsbildning, ekonomiskt och humanitärt genom Kommitten ”Öppen internationell dialog”. verka för att stater Och skyddar människor alla områden på Beväpnad konflikt , i fjärr och Människor som påverkas

I Stockholm 2017

av vår civilisations natur

På regionkontoret i Moskva

Facebook Comments Box